Går du i salgstanker? Sælg din båd gennem Dansk Sejl og Motor.

 

Her er 7 gode grunde til kunderne vælger os.

  • Solgt eller gratis
  • Gratis vurdering i forbindelse med bådsalg
  • Full service værksted – reparation og klargøring til salg
  • Gode priser – godt indblik i markedet og mange års erfaring
  • Stor salgsudstilling – 60 pladser til lands og i vand
  • Bred annoncering – stor eksponering af din brugte båd
  • Ingen egne både som får særbehandling – du er i fokus

 

Book et møde handshake-ikon_4K

 

Går du i salgstanker med din båd?  Vi kender markedet og kan hjælpe dig med at navigerer rundt i de ubekendte farvande. Vi står for sælgerrepræsentationen og tager os venligt af potentielle købere i forbindelse med bådsalget. Vi står for alt det praktiske, som f.eks. at besvare de mange henvendelser, tager potentielle kunder med ud at sejle, håndterer myndigheder samt det afsluttende papirarbejde. Du sparer tid, minimerer din arbejdsindsats og samtidig får du en god pris for din brugte båd.

Vi undersøger din brugte båd grundigt og afhjælper med fejl og mangler, så den fremstår i tip top stand. Den gøres mere attraktiv for potentielle købere, og samtidig bliver hverken du eller køber overrasket i bådsalgs sammenhæng. Vores værksted yder full service hele vejen rundt.

Sætter du din båd til salg hos os ja, så har vi gode udstillingsmuligheder i Brøndby Havn. Her kommer mange mennesker forbi, og din båd bliver derfor set af mange potentielle købere. 60 pladser til vands og på land har vi med små priser på pladsleje.

Vi markedsfører din brugte båd gennem bred annoncering i forretningen og flere steder på nettet. På den måde bliver din båd set af flest mulige potentielle købere. Hos os får din båd sin egen side på webben. Professionelle flotte billeder og en udspecificeret detaljeret beskrivelse af båden følger med.

Med vores omfattende viden, med vores mangeårige erfaring, kan vi forhandle en god pris hjem til dig, samtidig med du også får en klar aftale på papiret overfor køber.  Vi står klar til at hjælpe. Er du klar til at sælge?

 

Book et møde handshake-ikon_4K

Fra en tilfreds kunde

“Kære Martin

Tiden går og båden blev jo heldigvis solgt.
Jeg fik aldrig sagt dig tak for salget. Hvorfor? Fordi jeg oplevede at du ikke bare solgte en båd. Min herlige Storbro Biscay. Men du havde et usædvanligt flot initiativ. Et utroligt engagement og en særdeles stor hjælpsomhed. Du løste for mig ethvert praktisk behov og du havde en herlig udholdenhed. Du skabte tillid fra først til sidst og du førte salget helt til dørs.
Siden jeg stiftede min virksomhed Master Management International i 1985 og har trænet mange tusinder sælgere og ledere i Europa og stadig har de største virksomheder som kunder over hele Europa gennem vore Europæiske afdelinger, har jeg altid påpeget at follow up er enhver sælger og managers vigtigste egenskab. Det skaber nemlig tillid og resultater. Og det er grundet tidens stress ved at blive den største mangelvare. Et andet succeskriterie er TRO. Tro på jeg kan, jeg vil, jeg gør. Også på disse to, er du uforlignelig. Du er noget af det bedste jeg har oplevet i salg og ledelse gennem et godt eksempel. Tak endnu engang Martin. Jeg vil aldrig nøle med at anbefale dig. Du fås ikke bedre. Hvis ikke du får stor succes. er alt umuligt.
Jeg ønsker dig alt godt i din virksomhed og mange hilsner fra

Bjarne Mønster”

Dansk Sejl og Motor - Brøndby Havn