Enkhuizen 630

2022

Enkhuizen 630, Motorbåd, årg. 2022, fod 21, hk 42 , Vetus diesel, Diesel, skrog: Glasfiber, bredde 2.25, dybde 70

Ægte Hollandskbygget Tender båd med høj komfort og kvalitets materialer, Båden er godkendt til 8 personer. 630 modellen er udviklet med perfektion, og den er oplagt til at invitere alle vennerne på hyggelige ture med kolde drikkevare ombord.  Derudover byder båden på tilstrækkelig plads til at overnatte. Motorpakke kan vælges fra 16 HK til 52 HK. (Bemærk Prisen er  for en standard version)  Den kan også leveres med El Motor hvis man ønsker det.

Enkhuizensloep er en familie virksomhed, der i mere end 25 år har bygget hollandske sloaps, tenders og cruisere på traditionel vis på sit eget værft i Enkhuizen(Holland).
Alle er unikke både, der bygges i hånden efter kundens specifikation.

Denne Model ER PÅ LAGER KOM OG SE DEN I VORES UDSTILLING

Lagermodel Ekstra udstyr: Vestus 42 HK, Luksus instrumentbord, Stort Rat, Tank måler, Ekstra batteri med separat ladning, Solid Teak Gulv, Teak på badeplatform, soldæk med hynder, Køleskab, to kopholdere i rustfriststål i motorkassen, Rustfritstål vask med koldvand og tank, integreret isoleret køleboks, Stort Reb på siderne med rustfrist stål afslutning, skjult badestige i badeplatform.

DKK 477.529

Type Tender
Længde 6,4m
Bredde 2,25 m
Vægt 1200 kg
dybgang  0,55 m
Standard Udstyr Sprayhood med fuldcover, Navigationslys, elektrisk lænse pumpe,  hydraulisk styring, , Startbatteri inkl. Hovedeafbryder,
Siddepladser 8 Pers
Motortype Standard version Vetus 16 hk 2 cyl. Dieselmotor
Brændstofstank  60 L
Skrogmateriale Glasfiber
Scroll til toppen